Leveringsvoorwaarden

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation Links

Leveringsvoorwaarden, Sunplex AB

Company informatie

Sunplex AB
Jägarvallsvägen 11
584 22 Linköping
Telefoon: 085 888 23 97
E-Mail: support@solarplexius.nl
Klantenservice openingstijden
maandag - vrijdag 09.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur

Algemene voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden
2. Herroepingsrecht
3 Leveringsvoorwaarden
4. Privacyverklaring

1. Algemene Voorwaarden

1.1. Prijs en verzendkosten
Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en verzendkosten. U kunt betalen met credit card, Paypal, achteraf betalen met KLARNA, of onder vooruitbetaling.

1.2. Betaling

Betaal veilig met uw creditcard of paypal via internet direct in verband met uw bestelling. Uw betaling wordt verwerkt door PayEx met veilige encryptie volgens strikte bancaire normen. Uw credit card gegevens worden rechtstreeks doorgestuurd naar de bank en kan niet gelezen worden door iemand anders dan uw bank. Er worden geen extra kosten toegevoegd voor uw betaling met een creditcard. Als u als betaalwijze gekozen hebt voor de Klarna-betaalservices ‘Achteraf betalen’, hebt u ermee ingestemd dat wij de benodigde persoonsgegevens voor de afhandeling van de betaling, een identiteitscontrole en een kredietwaardigheidscheck (zoals uw voor- en achternaam, adres, geboortedatum, geslacht, e-mailadres, IPadres en telefoonnummer), alsmede de benodigde gegevens voor de afhandeling van de betaling in verband met de bestelling (zoals het aantal artikelen, de artikelnummers, het factuurbedrag en de belastingen in procent) verzamelen en aan Klarna doorgeven. De gegevens worden doorgegeven, zodat Klarna voor de afhandeling van uw aankoop met de door u gewenste facturatie een factuur kan opstellen en een identiteitscontrole en kredietwaardigheidscheck kan uitvoeren. Bij keuze van Vooruitbetaling maakt u het geld - onder vermelding van het bestelnummer en uw naam - an onze bankgegevens (te vinden in de bestelbevestiging) over.

2. Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Sunplex AB, Jägarvallsvägen 11, 58422 Linköping, Zweden, support@solarplexius.nl, Telefoon: + 31 85 888 2397) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

3. Leveringsvoorwaarden

3.1. Leveringsgebied

Wij leveren onze producten die u via deze pagina bestellt alleen naar het Nederland

3.2 Goederen beschadiging tijdens het transport

Eventuele schade die tijdens het transport zijn ontstaan, is onmiddelijk te melden aan het transportbedrijf en Sunplex. Controleer zorgvuldig uw zending bij ontvangst om ervoor te zorgen dat alles, wat op uw vracht document aangegeven is, ook in uw colli aanwezig is, en alle zaken onbeschadigd zijn.

Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL