Leveringsvoorwaarden

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksVVW

Leveringsvoorwaarden, Sunplex AB

Company informatie

Sunplex AB
Jägarvallsvägen 11
584 22 Linköping
Telefoon: 085 888 23 97
E-Mail: support@solarplexius.nl
Klantenservice openingstijden
maandag - vrijdag 09.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur

Prijs en verzendkosten

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en verzendkosten. U kunt betalen met credit card, Paypal of onder rembours.

Betaling

Betaal veilig met uw creditcard via internet direct in verband met uw bestelling. Uw betaling wordt verwerkt door PayEx met veilige encryptie volgens strikte bancaire normen. Uw credit card gegevens worden rechtstreeks doorgestuurd naar de bank en kan niet gelezen worden door iemand anders dan uw bank. Er worden geen extra kosten toegevoegd voor uw betaling met een creditcard.

Beleid van de terugkeer en herroepingsrecht

In overeenstemming met de ‘Swedish Distance Sales Act’, mocht u van gedachten veranderen over uw aankoop. Dan kunt u altijd (binnen 14 dagen) het product retourneren, en krijg u uw geld terug. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Er kan geen vergoeding plaatovinden als het product gebruikt is.

Wij sturen u de instructies voor de retourzending indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken. Wij betalen voor de retourzending en sturen u ook en vrachtbrief.

Levering

Uw zending wordt meestal de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Onbevestigde pakketten

Niet geclaimd pakketten per rembours wordt gefactureerd EUR 30,--.

Klachten

Wij raden onze consumenten de goederen bij aankomst te controleren. Controleer dat ze vrij zijn van schade en compleet zijn.

Mochter er klachten zijn, neem dan contact op met onze afdeling klachten per telefoon +46 (0) 13 870 41, of vul de volgende “geretourneerde goederen merken” en wij sturen u de instructies voor de retourzending.

Goederen beschadiging tijdens het transport

Eventuele schade die tijdens het transport zijn ontstaan, is onmiddelijk te melden aan het transportbedrijf en Sunplex. Controleer zorgvuldig uw zending bij ontvangst om ervoor te zorgen dat alles, wat op uw vracht document aangegeven is, ook in uw colli aanwezig is, en alle zaken onbeschadigd zijn.

Verwerking van persoonsgegevens

SunPlex AB zal uw persoonlijke gegevens niet aan derde verdergeven, maar zon ze kunnen gebruiken voor reclame, voor promoties en soortgelijke. Als consument heeft u ten alle tijden recht op inzage en correctie van uw persoonsgegevens en deze worden verwijdered uit onze database als u dit wenst. Sunplex AB, Linköping-Schweden,
februari 2013
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97 - eMail: support@solarplexius.nl | Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten
MODEL