Solarplexius auto zonwering

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksProducten

Sunscreen voor een snelle en eenvoudige installatie

Solarplexius schermen houden niet alleen de zonnestraling tegen ze voorkomen ook dat nieuwsgierige mensen en dieven in uw auto kunnen kijken.Het risico op inbraak wordt aanzienlijk verminderd in geval dat u waardevolle spullen in uw auto mocht hebben.Daaren tegen wordt uw zicht vanuit het voertuig niet minder u blijft een volledig overzicht houden van wat er rondom uw voertuig gebeurt.

Een ander voordeel is dat u meer veiligheid heeft bij het rijden in het donker. Door de zonneschermen wordt u niet verblind door koplampen die in de achteruitkijkspiegel schijnen. U wordt beschermt tegen fel licht zonder dat daarbij het zicht naar achter behinderd wordt.Daarnaast wordt uw voertuig met Solarplexiusschermen visueel verbeterd.

Zodra de zon schijnt, warmt het voertuig op. Wat aanvankelijk nog aangenaam is, wordt al snel een kwelling: de thermometer bij 25 � C of meer, wordt het te warm - voor mens en dier. Dit geldt vooral voor stationwagons - door de grote glazen oppervlakken,gaat de zonnestraling direct in de auto en in korte tijd worden er temperaturen van een sauna bereikt.

Met Solarplexius schermen kunt u zich effectief tegen de zon beschermen want het systeem absorbeert 90% van het zonlicht.daardoor warmt het voertuig veel langzamer op en blijft de temperatuur aangenamer.

Solarplexius-schermen zijn al meer dan 20 jaar op de markt, en op het Europeese wegennet rijden meer dan 200.000 tevreden gebruikers. Solarplexius schermen zijn door de Zweedse VTI getest in termen van botsingen en door de Duitse TUV goedgekeurd.

Getinte ruiten in de auto?

Met de zonbescherming van Solarplexius worden uw autoruiten eenvoudig getint. De installatie duurt enkele minuten. U hoeft niet bang te zijn voor blaasjes of vervelende lijmverbindingen op uw ruiten . U Koopt een sunscreen, dat precies is afgestemd op uw auto. Let u bij uw bestelling goed op de aangave van het juiste automerk, het juiste model en het juiste bouwjaar.Alleen dan kunnen wij garantie geven dat u het juiste product ontvangt dat voor uw voertuig van toepassing is.

Huisdieren

Onze zonnebescherming is een uitstekende mate van bescherming voor uw huisdieren. Veel van onze klanten zijn hondenbezitters, omdat ons systeem effectief voorkomt dat de temperatuur te hoog wordt in de auto.

Niet alleen tegen zonnestralen

Het zonnescherm van Solarplexius biedt u extra bescherming tegen dieven. Solarplexius schermen maken inkijk in de auto onmogelijk - wat zich in het voertuig bevindt is niet te zien.


Hier kunt u de snel en eenvoudig te installeren zonneschermen van Solarplexius bestellen.
Hondenbezitters pas op!

Stijgende temperaturen zullen snel een risico vormen voor uw hond in de auto. Met de zon bescherming van Solarplexius daalt de temperatuur, en ook zal uw hond niet meer verblindt worden door de zon in de zomer. lees meer >>

Bestel nu!

Bestel nu om de kans op inbraak te verminderen en onaangename temperaturen bij zonneschijn in uw auto tegen te gaan. lees meer >>
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL