Sunscreen voor een snelle en eenvoudige installati Solarplexius
Wij bij Solarplexius zijn toegewijd aan onze klanten in deze uitdagende tijden. Al onze leveringen worden dagelijks verwerkt.

Producten


Geen raamfolie, maar privacy bescherming op maat in 1mm PC

In tegenstelling tot folie, zijn Solarplexius gemaakt van polycarbonaat en kant en klaar op maat gemaakt voor uw autoruiten. Het materiaal is onbreekbaar, de panelen kunnen tijdens de montage worden gebogen. Het breekt niet! Het materiaal is doorgekleurd en de lichttransmissie is slechts 10%. Solarplexius maakt naar binnen kijken onmogelijk, maar de bestuurder kan wel goed naar buiten kijken! Het werkt op dezelfde manier als een zonnebril en heeft dezelfde kenmerken als raamfolie. Het vermindert de warmte, verwijdert 90% van het directe zonlicht en geeft privacy. Solarplexius is crash-getest door de Zweedse VTI en door de Duitse TÜV goedgekeurd.

Privacy beveiliging om in één paar minuten aan te brengen

Solarplexus zijn snel en eenvoudig aan te brengen. U buigt de panelen achter de kozijnbekleding rond de originele ruiten, en beveiligd de panelen met clips tegen schuiven. U hebt geen gereedschap nodig en u hoeft geen enkele impact op Uw auto te maken. Solarplexius is kant en klaar gesneden voor Uw specifieke automodel.

Altijd de perfecte zonwering voor Uw auto en bestelwagen!

Geen lijm. Geen water. Geen blaasjes. Altijd een perfect resultaat! Het aanbrengen van autoraamfolie is geen eenvoudige klus. Maar is folie plakken één werk voor getrainde vakmensen. Solarplexius biedt U één goedkope oplossing om snel en éénvoudig zelfs autoruiten te tinten. Ons zonweringspanelen worden met Uw bestelling kant en klaar gesneden voor Uw auto model en gegevens. Het enige dat u doet, is uw ramen reinigen voordat U de Solarplexius monteert. U plaatst de panelen achter de kunststofbekleding rond het glass, en beveiligd de zonbescherming met clips tegen schuiven. U doet het gewoon in slechts 15 minuten. Èén ander voordeel van Solarplexius ontstaat door de dikte van ons kunststof privacy ruiten: Gebeurd wel ééns één kras aan de binnenkant, zijn deze van buitenaf niet te zien!

Kant en klaar zonbescherming voor Uw auto model

Als U voor ons goedkope en makkelijk aan te brengen inkijkbeveiligend raamfolie alternatief van Solarplexius kiest, ontvangt u een nauwkeurig afgewerkt product volgens uw unieke automodel. U hoeft niets aan te passen. Alle producten zijn door ons ontwikkeld en getest. We bieden ons zonneschermen voor meer dan verschillende 4000 automodellen met snelle levering vanuit Zweden!

Meer dan 500.000 tevreden klanten

Solarplexius werd 1988 gestart in Linköping, Zweden. Sindsdien hebben we onze markt uit Zweden uitgebreid en exporteren we onze voorgesneden raamblindering naar 12 landen in Europa. Tot op heden hebben we meer dan 500.000 tevreden klanten. Wij produceren al onze producten in Linköping.


De voertuig warmt minder snel op en van buitenaf naar binnen kijken onmogelijk.

De belangrijkste reden voor het kleuren van autoruiten is om de hitte te verminderen en de transparantie van autoglas tegen te gaan. Solarplexus reflecteert 90% van het directe zonlicht en vermindert de hitte aanzienlijk. Door Uw autoruiten te kleuren met Solarplexius, creëert u een comfortabeler autoklimaat voor één aangenaam reis voor U en Uw passagiers. Bovendien stopt de voorgesneden raamtint van Solarplexius alle transparantie van de uitgeruste ruiten. Het vermindert het risico van inbraak en getinte ruiten verhogen de sportieve look.

Autoruiten tinten, snel en makkelijk

Het zonwerend en inkijk beveiligingssysteem van Solarplexius is klaar voor onmiddellijke levering. De volgende werkdag na Uw bestelling produceren wij Uw auto zonweringsysteem in onze fabriek in Linköping. In de middag gaat Uw pakket dan op de reis naar U toe. Omdat we onze eigen productie hebben, kunnen geen artikelen opraken en garanderen we dat Uw goederen snel worden verzonden.