Kundendienst

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksKlantenservice
Vor und Zuname
E-Mail Adresse
Telefon
Anfrage


 

 

Klantenservice

Het is het streven van het bedrijf SunPlex dat onze klanten tevreden zijn over ons product. Sinds 1988 produceren wij ons snelle en eenvoudig te installeren zonnescherm-systeem. Onze deskundige klantenservice kan helpen met eventuele vragen.

Als u bij uw productkeuze of uw bestelling hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Als u vragen heeft, gelieve contact met ons op te nemen:

Per E-Mail

Stuur een bericht via e-mail support@solarplexius.nl

Telefoon

U kunt ons bereiken per telefoon 085 888 23 97 Tussen 09.00 - 13.00 uur en tussen 15.00 tot 17.00 uur .

Door ons contact formulier

Via het contactformulier op deze website. Ontvangen vragen zullen normaliter worden beantwoord binnen een werkdag (alleen van toepassing op werkdagen)

Klacht

Als er zich een fout in uw bestelling / klacht heeft voorgedaan of u wilt de aankoop annuleren, neem dan contact met ons op via mail of telefoon. In geval van klachten of het gebruik van het recht op terugkeer,ontvangt u een retourformulier en wordt u benaderd door onze pakketdienst. Zodra de Solarplexiusschermen door ons ontvangen zijn wordt uw geld geretourneerd. U dient uw bankgegevens per E-mail aan ons mee te delen.
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97 - eMail: support@solarplexius.nl | Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten
MODEL