Kundendienst

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksKlantenservice

Klantenservice

Het is het streven van het bedrijf SunPlex dat onze klanten tevreden zijn over ons product. Sinds 1988 produceren wij ons snelle en eenvoudig te installeren zonnescherm-systeem. Onze deskundige klantenservice kan helpen met eventuele vragen.

Als u bij uw productkeuze of uw bestelling hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Als u vragen heeft, gelieve contact met ons op te nemen:

Per E-Mail

Stuur een bericht via e-mail support@solarplexius.nl

Telefoon

U kunt ons bereiken per telefoon 085 888 23 97 Tussen 09.00 - 13.00 uur en tussen 15.00 tot 17.00 uur .

Door ons contact formulier

Via het contactformulier op deze website. Ontvangen vragen zullen normaliter worden beantwoord binnen een werkdag (alleen van toepassing op werkdagen)

Klacht

Als er zich een fout in uw bestelling / klacht heeft voorgedaan of u wilt de aankoop annuleren, neem dan contact met ons op via mail of telefoon. In geval van klachten of het gebruik van het recht op terugkeer, stuurt u ons het ontvangene product terug naar Solarplexius, Dresdener Strasse 10, 47533 Kleve, Duitsland terug. Houd er rekening mee dat we u alleen het volledige bedrag kunnen terugbetalen, zolang u de beschermende folie van slechts één plaat hebt verwijderd.
Zodra de geretourneerde Solarplexius-platen zijn aangekomen, zullen wij uw geld terug sturen, informeer ons dan over de bankgegevens met IBAN en BIC. Voor bestellingen via Klarna sturen we dan een bericht naar het bedrijf.
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL