Solarplexius Installatie
Wij bij Solarplexius zijn toegewijd aan onze klanten in deze uitdagende tijden. Al onze leveringen worden dagelijks verwerkt.

Installatie

VOOR DE INSTALLATIE

Maak Uw autoruiten schoon. Om de kozijnbekleding van de auto te beschermen tegen mogelijke schade / krassen tijdens de installatie, plakt U dan één éénvoudige afplaktape rond de ramen als bescherming (geef één na montage gemakkelijk te verwijderen afplaktape de voorkeur). Lees de meegeleverde montage-instructies. Bezoek ons YouTube-kanaal om tips en montagevideo's voor verschillende auto's te bekijken.

Toning Bil Solarplexius

MONTEER UW GETINTE AUTORUITEN MAKKELIJK

Gebruik de meegeleverde handschoenen om vingerafdrukken en vetvlekken te voorkomen. Veeg de beschermende film op de Solarplexius schermen met een licht vochtige doek af, om statische lading te voorkomen. Kies één raam om mee te beginnen en trek dan langzaam de beschermfolie van de SOLARPLEXIUS eraf. Bij het installeren van de panelen moeten ze meestal iets of krachtig worden gebogen om achter het interieur van de auto te komen. Merk op dat ze zo veel mogelijk kunnen buigen zonder te breken. Begin in de diepste hoek van het raam en buig het vel vervolgens in het resterende deel van het raam. Herhaal daarna met de volgende raam. Demontage van de kozijnbekleding is niet nodig. Lees de meegeleverde montage-instructies. Bezoek ons YouTube-kanaal voordat je begint om tips en montagevideo's voor verschillende auto's te bekijken.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

BEVESTIGINGSCLIPS

Zorg ervoor dat het Solarplexius-paneel op de juiste plek gecentreerd is, en dat er aan geen kant lichte strijpjes zijn, dat de gehele ruit bedekt is. Dan verwijdert U de beschermfolie van het plakband op de meegeleverde plastic strips. Vervolgens duwt u het vlakke deel van de clips tussen het scherm en de kozijnbekleding, zodat de verdikking van de clip aansluit tegen de bekleding. Het is de doel van de clips om de SOLARPLEXIUS tegen schuijven te stoppen. Plak dan de dikke gedeelte op de SOLARPLEXIUS en de plaat zal op hun plek blijven staan.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

Heeft u vragen?

Het bedrijf Sunplex streeft ernaar dat klanten tevreden zijn over ons product. Sinds 1988 produceren wij een eenvoudig en snel te monteren zonweringssysteem. Onze deskundige klantenservice kan u helpen met eventuele vragen. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons bedrijf of onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen op elk gewenst moment. Kom in contact met onze klantenservice op:

085 888 23 97

Wij staan klaar om te helpen! Ook kunt u uw bestelling plaatsen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Heeft u vragen?