Solarplexius auto zonwering

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksFAQ

Vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden voor Solarplexius zonbescherming-systeem.
Wat is het verschil met andere films of folie? Solarplexiusschermen zijn kantklare en op maat gemaakte macrolonschermen ongeveer 3 mm dik, die u snel kunt installeren. Ze worden aan de binnenkant tegen de bestaande autoruiten gemonteerd In tegenstelling tot folie kunnen zij bijvoorbeeld in de winter of bij het wisselen van voertuigen weer verwijderd worden. Er ontstaan geen blaasjes en de schermen blijven flexibel Aangezien de Macrolon door en door geverfd is zijn krasjes aan de buitenkant niet te zien Door de dikte van de voorzetschermen warmt uw voertuig zich aanzienlijk minder snel op dan bij folie het geval is.

Hoe kom ik erachter of het zon-verduistering-systeem verkrijgbaar is voor mijn type auto?
Het bedrijf SunPlex heeft op dit moment 46 automerken en 1500 verschillende modellen beschikbaar .Daar de firma SunPlex al meer dan 20 jaar bestaat leveren wij het zonneweringsysteem voor voertuigen vanaf het bouwjaar 1975. Ook de nieuwste modellen worden steeds toegevoegd Op onze homepage vindt u onder de knop bestellen een artikelzoeker waar de meest voorkomende voertuigen genoemd staan.Ook als uw voertuig er niet bij mocht staan adviseren wij u een aanvraag per mail of telefoon te doen.

Zijn er nog bijkomende kosten?
Nee. Alle prijzen zijn inclusief BTW en gratis levering binnen Nederland.

Hoe lang is de levertijd?
Na betaling, zullen wij uw Solarplexiusschermen de volgende dag versturen De gemiddelde levertijd is 5 - 7 werkdagen naar Nederland.

Zijn de schermen in verschillende keuren leverbaar?
Nee. De schermen worden geleverd in 1 kleurstelling,die van buiten donkerzwart uitziet-men kan niet naar binnen kijken-.Van de binnenkant is de kleur grijs blauw zodat men nog goed zicht naar buiten heeft,hetzelfde effect als bij een zonnebril.

Hoe werkt de Solarplexius zonwering op de achterste zijruiten, die mobiel zijn?
De schermen worden ingebracht in de bestaande afdichtingen van de voertuigen - neem een kijkje op onze Youtube video's. Als u het raam opent, omhoog en omlaag - De Solarplexiusschermen blijven aan de binnenkant op hun plek staan. Wilt u frisse lucht in uw auto dan kan men de solarplexusschermen in een handomdraai verwijderen en later weer plaatsen. De schermen achter zijn voor de looks, om redenen van veiligheid en zodat de achterpassagiers niet verblind.worden.Als men ook de achterkant blindeert zal het voertuig in de zomer aanzienlijk minder warm worden.

Kan er vocht ontstaan tussen de schermen?
Er is genoeg ruimte tussen de ruiten en de schermen voor luchtcirculatie.Bij de juiste montage zijn ons met betrekking tot dit item geen problemen bekend.

APK en juridische aspecten
Het is niet toegestaan om de voorruit en voorste zijruiten te voorzien van raamfolie of een coating. Voor de achterruit, wordt een blindering toegestaan indien de zichtbaarheid voor de bestuurder niet wordt gehinderd. Onze ramen geven u een zicht van binnen naar buiten als door een zonnebril. Juridische aspecten zijn er dus niet.

Bijzondere kenmerken bij Voertuigen
Er zijn altijd een heleboel verschillende types van voertuigen die kunnen we niet alle vertegenwoordigen op de artikelfinder,daarom zijn wij u dankbaar als u ons meedeelt of u voertuig bijvoorbeeld een derde remlicht heeft in de achterruit, uitklapraampjes,heef of als er aansluitingen voor alarmsystemen antennes verwarmingsdraden dubbele airconditioning of geluidsinstallatie zijn,of verwarmingdraden in de achterste zijruiten naar de kofferbak zoals bijvoorbeeld bij de volvo modellen.Graag vernemen wij deze bijzonderheden van u zodat wij bij de productie van de individuele zonneschermen hier rekening mee kunnen houden.

Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL