Solarplexius auto zonwering

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation Links

Beschermen uw kinderen tegen direct zonlicht in de auto!

Alle ouders weten hoe moeilijk het soms kan zijn om met jonge kinderen te reizen. Vooral wanneer de zon is op de auto. Soms kun je geïmproviseerde oplossingen zien, bv op de ramen opgehangen Handdoeken, of met zuignappen bevestigd zonkleppen die kunnen afbreken en naar beneden vallen.

De zon is da een last en met huilende kinderen is de reis niet aangenamer. Zelfs een korte trip kan da problemen veroorzaken.

Als men een lange reis onderneemt en de auto parkeerd in de zon, stijgt de temperatuur in de auto binnen korte tijd op onaangename hoogte. Met de unieke bescherming tegen de zon voor auto's van Solarplexius is de zon niet langer een probleem. Met onze oplossing kunt u de zonwering snel aan uw autoruiten bevestigen. Onze unieke systeem maakt een zeer eenvoudige installatie in uw auto mogelijk. In slechts enkele minuten kunt u het zonlicht op de achterbank tot 90% verminderen! De temperatuur in de auto wordt verlaagd en de reis loopt gewoon aangenaam.

In tegenstelling tot conventionele zonwerend folie, ontvangt u met onze zonwering een systeem, dat prezies afgestemd is op uw auto. De ruiten zijn uit polycarbonaat gesneden en passen perfect. Wanneer gewenst, kunt u ze eenvoudig weer verwijderen. Op de wagen ontstaat geen schade, zoals blaasjes, scheuren of krassen.

Momenteel hebben we meer dan 250.000 tevreden klanten in heel Europa!

Bestel nog vandaag de zonwering voor uw auto!
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL