Solarplexius Schützen Sie sich
Wij bij Solarplexius zijn toegewijd aan onze klanten in deze uitdagende tijden. Al onze leveringen worden dagelijks verwerkt.

SNEEZE GUARD SCHERMEN

We introduceren onze nieuwe Sneeze Guard met doorgeefluik. Ons nieuwe scherm is gemaakt van makrolon en is snel op te zetten zonder het gebruik van schroeven of gereedschap. De 12 mm dikke bodemplaat zorgt ervoor dat onze altijd stabiel en stevig op zijn plaats staat. De Sneeze Guard beschermt tegen bacteriën, virussen en ziektekiemen die zich in de lucht bevinden en kan overal worden gebruikt om blootstelling tot andere mensen te beperken.

Bestel hier!
Optimale bescherming

Blijf veilig met onze nieuwe Sneeze Guard. Een scherm gemaakt van makrolon dat volledig zonder gereedschap is op te zetten. De grondplaat van 12mm dik zorgt ervoor dat het scherm altijd stevig en stabiel staat. De Sneeze Guard beschermt tegen bacteriën, virussen en ziektekiemen in de lucht en kan overal worden gebruikt om blootstelling aan andere mensen te beperken.

SNEEZE GUARD SCHERMEN

De afgelopen weken, hebben we meerdere verzoeken gekregen om transparante schermen te leveren, die door bedrijven gebruikt kunnen worden als beschermende barrière voor klanten en medewerkers om de verspreiding van het coronavirus te verminderen. Als antwoord op deze verzoeken, hebben we een productportfolio ontwikkeld van zowel schermen met een standaard als hangende transparante plexiglasschermen.

Deze schermen bieden bedrijven dat menselijk contact vereist, de mogelijkheid om blootstelling en verspreiding van COVID-19 te verminderen.

Sneeze Guard schermen worden gemaakt van kristalhelder, krasbestending plexiglas en zorgen ervoor dat medewerkers, klanten/patiënten veilig met elkaar kunnen communiceren.

Kontakt BESTEL HIER.