Een eenvoudig en zelf te monteren pasklaar acrylglaszonnescherm

Het innovative zonnescherm-systeem uit Zweden om zelf in en uit te bouwen
SELECT YOUR COUNTRY:
Ze zijn hier: Skip Navigation LinksStartpagina

Solarplexius zonnewering en privacybescherming – geen folie!

Eenvoudig zelf te monteren!

Prijs voorbeeld

  • Veilig shoppen & achteraf betalen met Klarna

    Met Klarna betaalt U pas voor de bestelling als u de producten ontvangen heeft. Betalen na de levering verwijderd het risico in online winkelen en u word beschermd door de Klarna aankoopgarantie! kies uw voertuig
  • Een eenvoudig en snel in te bouwen plexiglas zonnescherm

    Een eenvoudig en zelf in te bouwen kant en klaar zonne- en zichtbescherming voor ramen van personenauto's en bestelwagens.

    De zon en privacybescherming van Solarplexius is een Zweedse uitvinding, die meer dan 25 jaar op de markt is. Onze Solarplexius acryl ruiten - geen folie - zijn gemaakt van polycarbonaat en kant en klaar op maat gemaakt voor uw autoruiten. De inbouw kost u slechts een paar minuten. Geen lijm. Geen water. Geen blaasjes. Onbreekbaar. Zo simpel is het! We hebben nu meer dan 250.000 tevreden klanten in heel Europa.

    Door de inbouw van de van buiten uitziende diep zwarte Solarplexiusschermen ziet uw voertuig er optisch ook zeer sportief uit. Men kan ook niet meer naar binnen kijken, wel kan men goed naar buiten kijken (zonnebrileffect). U beschermt uzelf tegen schadelijke UVA en UVB straling. kies uw voertuig

Vindt uw systeem hier:

1. MERK
Solarplexius is het snelste en eenvoudigste te monteren zonneweringsysteem voor auto's. Het materiaal is onbreekbaar, de panelen kunnen bij de montage worden gebogen. De montage wordt gedaan in 10 minuten en kan eenvoudig weer worden verwijderd - indien nodig. Geen water, geen lijm, geen blaasjes, geen krassen, altijd een perfect resultaat. Maak je auto ramen gemakkelijk getint, en kies voor het zonneweringsysteem van Solarplexius!

Hondenbezitters let op!!

Stijgende temperaturen vormen een risico voor uw hond in de auto. Met de zonnebescherming van Solarplexius stijgt de temperatuur in uw auto minder snel en ook zal uw hond niet meer verblindt worden door de zon in de zomer. lees meer >>

Veel gestelde vragen

Zijn de zonneschermen precies afgestemd op mijn model auto? Klik op de knop om antwoorden te krijgen op de meest gestelde vragen. lees meer >>

Zonwering ook voor kinderen

Voor kleine kinderen is het niet altijd gemakkelijk om zichzelf te beschermen tegen verblindend zonlicht. Met de zonnewering van Solarplexius zullen autoritten aangenamer worden voor jong en oud. lees meer >>

Bezoek ons op Youtube

Solarplexius zonnewering op youtubeBezoek ons op Youtube. Hier vindt u filmpjes die laten zien hoe eenvoudig het is om onze zonnebescherming te installeren in uw auto.

Solarplexius op YouTube

Geniet van de zon en de warmte

Zodra de zon schijnt, warmt uw voertuig snel op. De ramen van nieuwe auto's worden steeds groter - dus meer zonlicht en warmte voor de inzittenden. Het Solarplexius zonnebescherming-systeem lost dit probleem in een paar stappen op!

Het zonneweringsysteem van Solarplexius elimineert 90% van de zon. De temperatuur stijgt aanzienlijk trager en zo blijft het comfortabel in uw auto. Zo is het verschil al snel 5 graden minder warm met Solarplexius zonneschermen.

Vind nu het zonneweringsysteem voor uw auto!

Heeft u vragen?

Het is het streven van het bedrijf Sunplex, dat onze klanten tevreden zijn over ons product. Sinds 1988 produceren wij een eenvoudig en snel te monteren zonnewering. Onze deskundige klantenservice kan u helpen met eventuele vragen.
Als u vragen of opmerkingen heeft over ons bedrijf of onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen op elk gewenst moment.
Kom in contact met onze klantenservice op
085 888 23 97

Wij staan klaar om te helpen!
U kunt uw bestelling plaatsen door contact op te nemen met onze klantenservice.
lees meer >>

Zonwering voor uw auto

Ons kant en klaar op maat gemaakte zonneweringssysteem voor uw auto is de eenvoudigste manier om de ramen te verduisteren. Solarplexius schermen houden niet alleen de zonnestraling tegen, ze voorkomen ook dat nieuwsgierige en mensen met slechte bedoelingen in uw auto kunnen kijken. Daar integen wordt uw zicht vanuit het voertuig niet minder en u blijft een volledig overzicht houden van wat er rondom u gebeurd.

Het risico op inbraak wordt aanzienlijk verminderd in geval dat u toch waardevolle spullen in uw auto heeft laten liggen.lees meer >>
Kies uw car's model!
Sunplex/Nederland - Tel.: 085 888 23 97
eMail: support@solarplexius.nl
Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
MODEL